Ambasadori pozitive

Upoznaj naše ambasadore i utjecajne pozitivce. Možeš ih zvati i žiri. Na njima je da biraju finalne pobjednike kako bi lansirali tvoje super pozitivne vibracije dalje u svijet.

Fashion lover, travel lover, gym lover, food lover, everything lover.

Skoro pa se konstantno smije, čak i dok spava. Kad je nešto negativno, u tome vidi izazove, a tijelo joj od svih stvari najviše voli tjelovježbu. Pitali smo Marinu što je za nju sreća, rekla je: “Obitelj, sunce, život, prijatelji, ljubav, lubenica, čaša Orangine...” E tu smo je prekinuli i rekli da joj vjerujemo.

Instagram: @mina01_08

Diplomirana novinarka, ponosna vlasnica Little Fashion Paradise bloga.

Za Anu je sreća zvuk cvrčka i šum valova na najdražoj plaži. Obožava modu i sve što je lijepo, a kaže da jako voli i optimizam. Osmijeh na licu joj se stvori čim na radiju čuje omiljenu pjesmu ili kada primi neku dobru vijest. Sva sreća da je ovo mjesto samo s dobrim vijestima.

Blog: https://www.littlefashionparadise.com/ Instagram: @anabacinger

Novinarka, vlasnica agencije za digitalni marketing

Zaljubljenica u boje, modu, video format i kreativu. Rijetko kada joj se ukoči vrat, možda zato jer uglavnom gleda prema naprijed. Osmijeh na lice joj stavlja čokolada, a kaže da jako cijeni upornost i iskrenost. Oduševi Mateu s iskrenom majicom i možda baš tebe zapadne nagrada!

Instagram: @matea.miljan

Hiperaktivni liječnik, specijalist radiologije, Dr. Podcast

Jedan od mnogih. Treći u čoporu. Sretan i radostan da doživi novi dan. Negativne vijesti ne okreće, nego ih prihvaća. Za Natka je sreća dosta komplicirana interakcija nekoliko moždanih centara i eksplozija neurotransmitera. Ti ne moraš komplicirati da ga oduševiš, pozitiva može biti i jednostavna.

Instagram: @beckinsight

Arhitektica, čagerica, pozitivna na putovanja, modu i glazbu

Inspiraciju crpi u umjetnosti, glazbi, ljubimcima i štrudli od jabuke. Hoda i pleše pozitivnim umom dok brije po arhitekturi. Po Nini su prijatelji ključ pozitivne životne scenografije, a iz loših i negativnih stvari uvijek izvuče neku poantu. Ima da joj izvučeš osmijeh na lice sa svojom porukom.

Instagram: @nina.berlina